dasv
  +45 8680 1807        Send E-mail

UDDANNELSE

For det bedste resultat i rehabiliteringen -sikkerhed, kvalitet & uddannelse

 

For det bedste resultat i rehabiliteringen stilles der store krav til sikkerhed, kvalitet & uddannelse af personalet.  Ved deltagelse på vores seminar, opdateres I med den nyeste forskning på området. Samtidig har vi træner til rådighed for rådgivning og trænninger hos jer & online. 

LiteGait® når det gælder vægtaflastende og tvungen vægtoverførsel i rehabilitering er en uddannet bruger en succesfuld bruger. Vi tilbyder brush-up træning hos jer med Jeres patienter hos de som allerede har erhvervet en LiteGait. Kender I ikke LiteGait men ønsker en fremvisning, træning hos jer så kontakt os endelig. Vores træner er nøje udvalgt efter Deres ekspertise og uddannelse indenfor den kliniske anvendelse af LiteGait®-terapi, og for deres evne til at formidle viden, begrundelse og forskning, der understøtter teknikkerne. Vi afholder løbende LiteGait® webinar & seminar her er alle velkomne, vores heldags seminarer foregår på engelsk og er diplomgivende. 

NuStep® få det mest optimale ud af NuStep, den kan meget mere end man tror. Vi tilbyder gennemgang og undervisning ved levering, samtidig tilbyder vi også brush-up hos jer. Har I ikke en NuStep men ønsker at få mere kendskab inden et evt. køb tilbyder vi en afprøvnings periode. 

Hvis I har spørgsmål eller andet er I meget velkomne til at kontakte os på tlf. 86801807.