dasven
  +45 8680 1807        Send E-mail

Book en træning

Tilbud:

Grundet COVID-19 har vi været nødsaget til at aflyse alt aktivitet for 2020, situationen er desværre stadig usikker, vi ved endnu ikke hvornår det bliver muligt at flyve trænere fra USA til Europa. Vi ønsker at opretholde det høje uddannelses niveau, derfor tilbyder vi gratis ”tips & tricks in house”. Vi kommer og træner med jer & Jeres patienter, en 3 timers træningssession indhold efter Jeres ønske. Book en tid på tlf. +45 86801807 eller pr. mail: info@rehab-partner.dk (Normal pris DKK. 3.500,00)

Inden køb:  

Ved afprøvning af LiteGait anbefaler vi at I forinden modtager en grundig gennemgang af systemet. Vi starter med en kort gennemgang af LiteGait, bækkensejl og tilbehør. Herefter træning med egne patienter, det er efterfølgende muligt at afprøve systemet i 14 dage. 

Ved afprøvning af NuStep gives en gennemgang af alle indstillings- og trænings muligheder, herefter kan man afprøve i 14 dage.

Efter køb: 

LiteGait: Book en træning/brus-up ved denne træning kan I medbringe patienter, nogle I har svært ved at håndtere med problemstillinger I oplever i hverdagen. Det er som udgangspunkt jer der bestemmer dagsorden. I bliver introduceret for tips & tricks til træningen og det nyeste tilbehør. 

NuStep: Book en træning/brus-up, NuStep kan mere end I tror, vi oplever at et besøg af vores træner medføre nye ideer til den daglige træning, herved får I udnyttet NuStep funktionerne fuldt ud.

Kontakt os endelig på telefon +45 8680 1807