dasven
  +45 8680 1807        Send E-mail

NuStep

Den originale siddende kombinerede

step- og crosstrainer

 

Det er langt fra alle, der har balance, bevægelighed og styrke til at kunne bruge en motionscykel, et løbebånd eller en almindelig crosstrainer. Den amerikansk udviklede NuStep® er en optimal løsning på denne udfordring! Kombinationen af en siddende crosstrainer og stepmaskine skaber tryghed og sikkerhed for patienten med en træningsform, der udfordrer både styrke, puls og krydskoordinering på det rette niveau.

Funktionel og kompenseringsfri træning i en tryg position NuStep® træner kroppen gennem naturlige bevægelser, som styrker både arme, ben, overkrop og ryg. Bevægelsesmønstrene går frem og tilbage – og er ikke cykliske som på en cykel eller alm. crosstrainer. Den variable steplængde sikrer en kompenseringsfri træning, hvor patienten ikke tvinges i yderstillinger. Samtidig kan belastningen i alle bevægelser indstilles, så træningen passer præcis til det aktuelle behov – også hos patienter med manglende eller nedsat funktion. Både for terapeut og patient er det meget tilfredsstillende, at patienterne kan træne sikkert og på egen hånd med NuStep®. Den trygge stilling giver frihed for terapeuten til at kunne iagttage og vejlede – og for patienten betyder det mere træningstid.

Kontakt os venligst på telefon +45 8680 1807 hvis I mangler yderligere information om vores produkter, vi tilbyder afprøvninger uden beregning, her står vi for fragt (til brofaste lokationer) og forsikring

 

NuStep på Lokalcenter Hasle-Aabyhøj i Aarhus kommune.                                                                              Terapeuterne på Lokalcenter Hasle-Aabyhøj har sammen med Deres patienter fra centeret lavet denne video, tak til alle medvirkende. 

NuStep Inc. har fået den præsidentielle “E” Award for eksport af “Department of  Commerce” i Det Hvide Hus Washington DC. Prisen er den højeste anerkendelse en Amerikansk virksomhed kan modtage for at yde et væsentligt bidrag til udvidelse af den amerikanske eksport.