dasven
  +45 8680 1807        Send E-mail

LiteGait

Effektiv og intelligent

genoptræning

 

LiteGait® er udviklet i samarbejde med fysioterapeuter, deres patienter, og med udgangspunkt i forskning på området. For alle der arbejder med LiteGait® tilbyder vi personlige samt online træningsseminarer. Samtidig får du adgang til et internationalt forum af terapeuter, der bruger LiteGait® i deres dagligdag.

Med LiteGait® får du et redskab, der udfordrer og udvikler patienten på det præcise niveau i udviklingen, uden at det på noget tidspunkt føles utrygt for patienten eller terapeuten. Via det unikt udviklede bækkensejl og seler holdes patienten fast på en sikker og naturlig måde, som sikrer en kompenseringsfri træning og øvelse, så der kan fokuseres på træning af de svage funktioner. 

LiteGaiten kan bruges i en hver tænkelig situation over gulvet, løbebånd, træn balance, trampoliner etc.  Det er 100% sikkerhed og giver derved de bedste muligheder for at optimere træningen. LiteGaite kan skræddersyes og tilpasses, basen kan tilpasses alle slags løbebånd så der er ingen begrænsninger. Kun et utal af muligheder for at forbedre rehabiliteringen og apopleksi.

Går I med tankerne om at investere hjælper vi gerne med afklaring af Jeres spørgsmål, vi tilbyder fremvisning og træning i produkterne hos jer med Jeres patienter inden investering. Så vi sikre at I får den helt rigtige løsning, med den bedste start. Ved afprøvning af LiteGait anbefaler vi at I modtager en grundig gennemgang af systemet samt en træningssession med egne borgere/patienter, det tager ca. 3 timer. Det er muligt af afprøve systemet i 14 dage, efter undervisningen. Kontakt os venligst på tlf. +45 8680 1807 ved spørgsmål.